Parížsky rezeň

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny: 4 teľacie rezne (prípadne teľacie zo stehna), 60 g hladkej muky, 2 vajíčka, 150 g tuku, 20 g masla, citrón, vajíčko uvarené natvrdo, kápia, zelené vňate, soľ

Postup: Teľacie rezne na okraji trochu narežeme,aby sa neskrútili. Jemne ich naklepeme a osolíme. Rozhabarkujeme vajíčka, jemnú múku a soľ. Rezne namočíme do rozšľahaného vajíčka a vypražíme v horúcom tuku. Rezne necháme odkvapkať z tuku, potrieme ich rozpusteným maslom a pokvapkáme citrónovou šťavou. Podávame so štvrťkami natvrdo uvarených vajec a varenými zemiakmi.


AdSense