Podhradské kapsičky

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (5 porcií): 600 g teľacieho stehna, 100 g hydinovej paštéty, 100 g sterilizovaných šampiňónov, 200 g sterilizovaného hrášku, mleté čierne korenie, soľ, olej

Postup: Mäso odblaníme, umyjeme, osušíme, pokrájame na 5 plátkov. Dôkladne ich naklepeme, osolíme, okoreníme a natrieme paštétou. Na každý plátok dáme za lyžicu pokrájaných šampiňónov, mäso preložíme na polovicu a boky spojíme špáradlom. Mäsové kapsičky opečieme z oboch strán na rozpálenom oleji, podlejeme horúcou vodou a zakryté dusíme asi 15 minút. Potom pridáme scedený hrášok a dodusíme domäkka.

 


AdSense