Plnená sviečkovica

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 750 g sviečkovice, 80 g masla, soľ

Plnka: 60 g šampiňónov, soľ, čierne korenie, horčica, vegeta, 60 g údenej slaniny, 50 g cibule

Postup: Sviečkovicu prekrojíme po dĺžke, naklepeme, osolíme, okoreníme. Potrieme horčicou, rozložíme plátky slaniny, šampiňóny, mierne osolíme, posypeme vegetou, čiernym korením. Plát zvinieme, previažeme, potrieme maslom a zabalíme do alobalu. Prudko opečieme, potom znížime teplotu a pečieme asi 45 minút. Vychladnutú roládu pokrájame na pláty, podávame s opečenými zemiakmi.

 


AdSense