Suflaki

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (pre 4 osoby): 500 g jahňacieho alebo hovädzieho mäsa, 1 zelená paprika, 1 červená paprika, 160 ml olivového oleja, 80 ml citrónovej šťavy, 1 PL vinného octu, 2 strúčiky cesnaku, 2 ČL sušeného oregana, 2 bobkové listy

Postup: Mäso zbavíme mastnoty a pokrájame na rovnako veľké kocky. Na naolejované ražníky napichujeme striedavo mäso a papriku. Ražníky poukladáme do sklenenej misy. Olej zmiešame s citrónovou šťavou, vinným octom, rozdrvenými strúčikmi cesnaku, bobkovým listom, oreganom, soľou, korením. Ražníky zalejeme olejovou zmesou a necháme cez noc v chladničke odležať. Mäsové ražníky poukladáme na gril a na stredne silnom ohni grilujeme 10 minút. Počas pečenia ich potierame marinádou. Podávame s chlebom a zeleninovým šalátom.

 


AdSense