Sekaná na víne

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny: 750 g mletého mäsa, 8 žemlí, 400 ml vína, 125 ml vody, vajcia, 1 ČL postrúhanej citrónovej kôry, strúhanka, olej, soľ, mleté čierne korenie, 5 ČL hladkej múky, 7 celých klinčekov

Postup: Žemle namočíme do 100 ml vína, po zmäknutí scedíme, pridáme mäso, vajcia, korenie, soľ, podľa potreby strúhanku, premiešame. Zo zmesi formujeme fašírky, obalíme v strúhanke, pečieme na oleji. Na troche oleja osmažíme múky, pridáme víno, linčeky, kôru citrónovú, soľ, povaríme. Hotovú omáčku prepasírujeme k fašírkam.

 


AdSense