Jahody v čokoláde

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 20 kusov čerstvých jahôd, 1 čokoláda na varenie tmavá, 1 polievková lyžica oleja, práškový cukor, čerstvá mäta

Postup: Jahody umyjeme, usušíme, rozkrojíme na polovice. Čokoládu dáme do kastrólika a vo vodnom kúpeli necháme rozpustiť. Pridáme olej a miešame, aby sa čokoláda s olejom dobre spojila. Jahody namáčame v rozpustenej čokoláde, položíme reznou stranou nadol a dáme do chladničky stuhnúť. Pri podávaní posypeme práškovým cukrom a ozdobíme lístkami čerstvej mäty. Jahody môžeme striedavo namáčať do tmavej a svetlej čokolády. Okrem jahôd môžeme použiť aj iné čerstvé ovocie.

 


AdSense