Suroviny (50 kusov): 250 g práškového cukru, 1 vanilínový cukor, 3 - 4 lyžice kukuričného škrobu, 2 PL kakaa, 200 ml mlieka, 250 g Cery, 50 g hrozienok, 50 g vlašských orechov
Postup: Práškový a vanilínový cukor, kakao a kukuričný škrob rozmiešame v mlieku. Vo vodnom kúpeli za stáleho miešania varíme približne 20 minút, kým zmes nezhustne. Kašu necháme mierne vychladnúť, potom vmiešame Ceru, umyté nadrobno pokrájané hrozienka a pomleté orechy. Hmotu preložíme do cukrárenského vrecúška s väčším otvorom (aby prešli aj hrozienka) a vytláčame do malých papierových košíčkov. Necháme v chlade stuhnúť.
Hrozienka môžeme pre lepšiu chuť a vôňu na 15 minút namočiť do rumu.