Sherry krém

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 400 ml smotany na šľahanie, 12 g želatíny, 150 g práškového cukru, 2 balíčky vanilínového cukru, 250 ml polosuchého sherry, 2 PL jemne mletých pistácií, čokoláda na ozdobenie

Postup: Želatínu namočíme do studenej vody. Žĺtky vyšľaháme na penu s cukrom, vanilkovým cukrom. Vmiešame sherry a napučanú želatínu, rozpustenú v 5 PL horúcej vody. Krém dáme do chladničky. Vyšľaháme smotanu s bielkami a vmiešame do krému. Ten nalejeme do misiek, dáme na 3 hod. stuhnúť.

Pred podávaním ozdobíme šľahačkou, pistáciami a drobnými čokoládovými ozdobami.

 

 


AdSense