Jahodové srdiečka

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (4 osoby): 1 vianočka (staršia), 2 - 3 vajcia, 1 - 2 balíčky škoricového cukru, olej, ľubovoľné ovocie, karamelový toping (môže byť aj roztopená čokoláda), oriešky na ozdobu

Postup: Vianočku nakrájame na hrubšie plátky a z nich vykrajujeme formičkou srdiečka. Vajcia rozšľaháme so škoricovým cukrom, ponoríme do vajec a vypražíme na oleji. Hotové srdiečka necháme odkvapkať na papierovom obrúsku a dáme na taniere po 3 - 4 kusy. Ovocie nakrájame na plátky a naaranžujeme k srdiečkam na taniere. Všetko pokvapkáme topingom (čokoládou), posypeme nasekanými orieškami, podávame teplé.

 


AdSense