Tvarohový koláč s ovocím

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: Korpus: 150 g mäkkého tvarohu, 4 PL oleja, 50 g cukru, 2 žĺtky, 200 g polohrubej múky, 1 prášok do pečiva.

Plnka: 250 g ovocia, 50 g masla, 100 g cukru, 2 žĺtky, sneh zo 4 bielkov, 250 g mäkkého tvarohu, 1 vanilínový cukor, 1 kyslá smotana, 1 prášok do pečiva

Postup: Maslo vymiešame s cukrom, tvarohom, smotanou, pudingom, vyšľaháme do jemnej zmesi. Do nej lyžicou v miešame 2/3 ovocia. Cesto pripravíme tak, že vymiešame žĺtky, cukor, premiešame olej, tvaroh, premiešame. Prisypeme múku s práškom do pečiva a valčekom vytvarujeme placku. Prenesieme ju do formy s vyšším okrajom vytvarujeme do tvaru misky. Sneh a prášok do pečiva primiešame k ovocnej zmesi, ktorú vlejeme do pripraveného korpusu. Pečieme v rúre pri 170 °C.

 


AdSense