Mištičky

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny: 600 g jahôd, 500 g tvarohu, 5 Pl kryštálového cukru, 3 PL želatíny, 0,2 l vody, 0,25 l šľahačky. 2 PL práškového cukru, 1 ČL vanilínového cukru

Postup: Želatínu namočíme do studenej vody, necháme napučať a pred použitím rozpustíme nad parou. Umyté jahody rozmixujeme s cukrom, pridáme tvaroh a spolu vymiešame. Za stáleho miešania pridáme rozpustenú želatínu. Krém rozdelíme do šálok, ktoré odložíme na 2 - 3 hod. do chladničky. Pred podávaním vložíme šálky na chvíľu do teplej vody, obsah vyklopíme na dezertné tanieriky. Ozdobíme šľahačkou vyšľahanou s práškovým a vanilínovým cukrom.

 


AdSense