Nepečený koláč s čokoládou

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: na formu s priemerom 24 cm: Cesto: 200 g piškót, 90 g roztopeného masla.

Plnka: 350 g bielej čokolády, 2 tégliky šľahačkovej smotany, 250 ml hustého bieleho jogurtu, 1 PL mandľového likéru alebo rumu, 8 plátkov želatíny, 200 g bonbónov s orechovou náplňou

Postup: Piškóty v mikroténovom vrecku rozdrvíme valčekom na cesto, zmiešame ich v mise s roztopeným maslom. Zmes natlačíme do otváracej tortovej formy. Želatínu namočíme do studenej vody, bonbóny nasekáme na väčšie kúsky. Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli, potom v nej rozpustíme vyžmýkanú želatínu. Smotanu vyšľaháme, vmiešame jogurt, čokoládu so želatínou, likér, na záver bonbóny, časť z nich odložíme. Na cesto nalejeme krém, dohladka rozotrieme, necháme tuhnúť v chladničke minimálne 3 h. Pred podávaním posypeme zvyšnými bonbónmi, ozdobíme šľahačkou.

 


AdSense