Jogurtová torta

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny (10 - 12 porcií): 250 ml šľahačkovej smotany, 3 ovocné jogurty, 6 PL práškového cukru, 1 balíček mletej želatíny (20 g), 100 ml vody, 1 balíček dlhých piškót, figy

Postup: Šľahačkovú smotanu vymiešame s cukrom dotuha. Opatrne primiešame ovocné jogurty. V horúcej (nie vriacej) vode rozpustíme želatínu a rýchlo zmiešame so šľahačkovo-jogurtovou zmesou. Primiešame na kúsky pokrájané ovocie. (napr. figy). Tortovú formu vypláchneme studenou vodou, vyložíme piškótami, vlejeme do nej pripravenú masu a vložíme do chladničky.

Pred podávaním tortu ozdobíme ovocím, prípadne čokoládou, orieškami a podobne.

 


AdSense