Teľacie mäso s oštiepkom

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

 

Suroviny: 500 g teľacieho stehna, 50 g oleja, 80 g cibule, mletá červená paprika, soľ, mleté čierne korenie, 1 feferónka, 2 paradajky, 100 g spišských párkov, 40 g oštiepka

Postup: Mäso nakrájame na rezance, olúpanú cibuľu nadrobno, nakrájame aj feferónku. Na oleji opražíme cibuľu, feferónku, pridáme mletú červenú papriku, osolíme, okoreníme, podlejeme vodou, dusíme. Keď je mäso mäkké, pridáme pokrájané paradajky, a na kolieska nakrájané párky.

Podávame posypané strúhaným oštiepkom, prílohou sú široké rezance.

 

 


AdSense