Suroviny: 200 g bravčovej panenky, 0,1 slepačieho bujónu,10 g grilovacieho korenia, 50 g dubákov, 1 - 2 g Vegety, 1 strúčik cesnaku, 20 - 30 g hl. múky, 1 g mletého čierneho korenia, olej, 200 g ryže

Postup: Odblanenú panenku narežeme na medajlóniky, naklepeme, okoreníme, grilovacím korením, obalíme v hladkej múke, prudko opražíme na oleji z oboch strán 2 min. Mäso vyberieme, do výpeku dáme dubáky, orestujeme, pridáme Vegetu, čierne korenie, cesnak, po 2 min. pridáme vývar, 3 min. dusíme. Do zmesi vložíme mäso, dusíme 3 - 5 min.

Hotové medajlóniky uložíme na tanier, prelejeme omáčkou, podávame s uvarenou ryžou.