Suroviny (4 porcie): 500 g bravčového karé, 1 PL Solamylu, 100 ml vody, 2 PL sójovej omáčky, 1 ČL pálivej papriky, 2 hrušky, 1 PL citrónovej šťavy, 40 g bravčovej masti, 1 PL korenia karí, soľ
Postup: Umyté mäso pokrájame na kocky. Solamyl rozmiešame v 100 ml vody, pomiešame s mäsom a necháme asi 1 h odležať. Hrušky umyjeme, pozdĺžne prekrojíme, nakrájame na plátky a pokvapkáme citrónovou šťavou.
Omáčka: V troške vody rozmiešame sójovú omáčku, pálivú papriku a soľ. V horúcej masti speníme korenie karí, pridáme mäso a všetko spolu opečieme. Potom pridáme hrušky a spolu podusíme. Mäso zalejeme omáčkou a miešame do zhustnutia.
Vhodnou prílohou je ryža.