Suroviny (4 porcie): 4 bravčové rezne, 8 plátkov šunky, 40 g zelených olív bez kôstok, 200 g lístkov špenátu, 1 PL olivového oleja, 250 ml vývaru, 2 Pl octu, PL nasekaných estragónových lístkov, bobkový list, soľ, čierne korenie, 600 g koktajlových paradajok

Postup: Cez fóliu vyklepeme rezne natenko, okoreníme, na každý položíme plátok šunky. Najemno nasekané olivy so špenátovými listami poukladáme na rezne, ktoré zrolujeme, zvinieme do šunky, upevníme špáradlom. V hrnci rozhorúčime olej, opečieme v ňom bravčové rolády zo všetkých strán. Pridáme vývar, ocot, estragón bobkový list povaríme prikryté na miernom ohni 30 m. Paradajky umyjeme, po 20 m varenia pridáme k mäsu.

Pri servírovaní rolády rozrežeme, prípadne podávame so šalátovými listami.