Suroviny (pre 4 osoby): 350 g pšeničnej múky, 4 žĺtky, 2 vajcia, soľ, štipka mletého šafránu, 150 g brokolice, 1 malá cukina, 100 g strukov zeleného hrachu, 100 g zelenej špargle, 4 PL masla, 85 PL zeleninového vývaru, mleté čierne korenie, 1/2 zväzku pažítky, 50 g postrúhaného parmezánu
Postup: Z múky, žĺtkov, vajec, 1/2 ČL soli, mletého šafránu a 1 PL teplej vody vymiesime cesto. Z cesta urobíme guľu, zabalíme ju do fólie a necháme 30 minút odpočívať. Zeleninu umyjeme. Brokolicu rozdelíme na ružičky, cukinu prekrojíme po dĺžke na štvrtiny, pokrájme na malé kúsky. Zo strukov hrášku odštipneme konce. Očistenú špargľu nakrájame na polovice. V hrnci uvedieme vodu do varu a zeleninu, postupne blanšírujeme. Potom prudko schladíme v studenej vode a necháme odkvapkať. cesto rozvaľkáme a pokrájame na široké pásy. V osolenej vriacej vode uvaríme a zcedíme. V hrnci speníme maslo, pridáme zeleninu, zalejeme vývarom, osolíme a okoreníme. Primiešame rezance, pažítku a parmezán.