Suroviny (3 osoby): 1 králičí chrbát, dijonská horčica, 50 g masla, 2 väčšie cibule, sušený tymian, lístky čerstvého tymianu, 5 bobkových listov, soľ, mleté čierne korenie, hladká múka, 100 ml sladkej smotany, mlieko, mäsový vývar
Postup: Osušený chrbát uložený v zapekacej mise potrieme horčicou, pokvapkáme rozpusteným maslom, okoreníme, osolíme, pridáme kolieska cibule, bobkový list, prikryjeme, vo vyhriatej rúre zapečieme. podľa podlievame vývarom, prelievame vypečenou šťavou. Chrbát vyberieme, odložíme na teplé miesto, šťavu dáme ju do hrnca, precedíme, vydusíme, poprášime múkou, opražíme, za stáleho miešania zriedime mliekom, prilejeme smotanu, pridáme sušený tymian, soľ, korenie podľa chuti, krátko povaríme.
Upečený chrbát podávame s knedličkami a so smotanovou omáčkou, ozdobíme lístkami čerstvého tymianu.