Suroviny /4 porcie/: 400 g srnčieho chrbáta, soľ, tymian, 200 g oleja, 200 g zeleru, 1 dcl  mlieka, 1 dcl šľahačky, 70 g masla, 200 g líst. cesta, 2 dule, 1 šalotka, 1 PL octu, 50 g sušených sliviek, 200 g dubákov, 1 vajce, 3 PL grenadínového sirupu

Postup: Srnčí  chrbát nakrájame na  120 gramové porcie,  posypeme nasekaným  tymianom,  pokvapkáme  olejom a necháme  marinovať  3 hodiny. Očistený zeler nakrájame na väčšie  kúsky a dáme variť do slaného mlieka so šľahačkou. Keď je zeler mäkký, zlejeme polovicu nálevu, v ktorom sme ho varili a rozmixujeme ponorným mixérom. Do chutíme soľou, pridáme polovicu masla.  Duly rozrežeme, vyberieme jadrovník a dáme variť do vody s grenadínovým sirupom. Po zovretí varíme  ešte  10  minút.  Necháme  vychladnúť. Šalotku nakrájame nadrobno, orestujeme na oleji, pridáme huby nakrájané na plátky a najemno nasekaný cesnak. Restujeme, kým sa nevyvarí všetka voda z hríbov. Dochutíme soľou a nasekanou petržlenovou vňaťou.  Uvarené dule nakrájame na mesiačiky a opečieme na rozohriatom masle.

Lístkové cesto rozvaľkáme a nakrájame na rovnaké 4 štvorce. Srnčie mäso opečieme na panvici z každej strany 2 minúty. Potrieme zelerovým  pyré, polovicou  restovaných dubákov  a prekryjeme lístkovým cestom.  To potrieme  rozšľahaným vajcom a pečieme v rozohriatej rúre na 190 stupňov C 10 minút.