Suroviny ( pre 4 osoby): 4 hovädzie steaky zo sviečkovice (asi po 180 g), 4 veľké zemiaky, 2 polievkové lyžice olivového oleja, 1 šalotka, 2 mrkvy, 2 malé cukiny, niekoľko stoniek kôpru či pažítky, 200 g smotanového tvarohu, 4 polievkové lyžice mlieka, soľ, čierne korenie, 1 polievková lyžica limetkovej šťavy, postrúhaný muškátový oriešok,
Postup: Zemiaky dôkladne umyjeme kefkou a dookola popicháme vidličkou. Štyri kusy alobalu trochu potrieme olejom a zabalíme do nich zemiaky. Pečieme v rúre 50 minút pri 180 °C, pri čom ich viackrát obrátime. Šalotku a mrkvu očistíme. Cukiny olúpeme a umyjeme. Zeleninu pokrájame, osušíme a posekáme. Tvaroh, mlieko a bylinky zmiešame, osolíme a okoreníme. Zohrejme olej a šalotku, mrkvu a cukinu v ňom na miernom ohni podusíme asi 3 minúty. Napokon pridáme limetkovú šťavu, soľ, čierne korenie a muškátový oriešok. Steaky opekáme z oboch strán asi 3 až 5 minút. Osolíme ich a okoreníme. Zemiaky vybalíme, po dĺžke narežeme a naplníme tvarohom.
Steaky podávame so zemiakmi a zeleninou.