Suroviny (pre 4 osoby): 1 cm ďumbierového koreňa, 120 g brokolicových ružičiek, 120 g póru, 100 g žeruchy, 120 g strukov cukrového hrášku, 120 g malých kukuričiek, 500 g jahňaciny, 4 PL olivového oleja, soľ, mleté čierne korenie, 3 PL kuracieho vývaru, 2 PL svetlej sójovej omáčky

Postup: Ďumbier očistíme, nakrájame nadrobno a odložíme. Zeleninu umyjeme. Brokolicu pokrájame na menšie kúsky, pór na tenké pásiky. Žeruchu nasekáme, na strukoch hrášku odrežeme konce a kukuričky necháme celé. Jahňacie filety nakrájame na osem 2,5 cm hrubých medajlónkov, ktoré potrieme olivovým olejom a z oboch strán osolíme a okoreníme. Potom ich opečieme na suchej panvici 2 minúty, kým nie sú zo spodnej strany hnedé. Obrátime a opekáme 4 minúty. Medzitým vo woku rozohrejeme 2 Pl olivového oleja, dáme doň ďumbier, zeleninu a pražíme 4 minúty. Prilejeme vývar a sójovú omáčku, podľa chuti okoreníme a dusíme 2 minúty.