Suroviny (4 osoby): 4 celozrnné chleby pita, 2 PL olovového oleja, 400 g jahňacieho stehna, 1 strúčik cesnaku, 1 PL posekaného čerstvého ďumbiera, 1 ČL čili omáčky, 4 PL posekanej mäty, 4 PL bieleho nízkotučného, jogurtu, 100 g hlávkového šalátu, kus uhorky, 1/2 cibule, šťava z 1/2 citróna, soľ, mleté čierne korenie
Postup: Šalát: V mise zmiešame šalátové listy, na tenké plátky pokrájanú cibuľu a na kocky uhorku. premiešame, pokvapkáme citrónovou šťavou, posolíme, pridáme mleté čierne korenie. Chleby rozrežeme, aby vzniklo vrecko. Gril rozohrejme na maximum.
Wok rozpálime, potom nalejeme olej a pridáme jahňacinu pokrájanú na tenké plátky, pretlačený cesnak a ďumbier. Premiešame a opekáme 5 m. Pridáme čili omáčku, opekáme ďalšie 2 m, potom zmiernime oheň. Chleby grilujeme na panvici 1 m z každej strany, aby sa dobre prepiekli. Pod jahňacinou zosilníme oheň, pridáme mätu, premiešame.
Mäso a šalát rozdelíme do vyhriatych chlebov pita a navrch každej porcie dáme 1 PL jogurtu.