Suroviny (4 porcie): 600 g kuracích pŕs, 1 kiwi, 1 pomaranč, 3 plátky ananásu z konzervy, 1 lyžica kyslej smotany, 1 lyžica bieleho jogurtu, 1 lyžička korenia karí, 1 lyžica ananásovej šťavy, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, soľ, olej

Postup: Kuracie prsia umyjeme, osušíme, pokrájame na kocky, osolíme, okoreníme a posypeme mletou paprikou. Mäso za stáleho miešania opečieme na horúcom oleji. Kiwi ošúpeme, pokrájame na hrubšie plátky, pomaranč ošúpeme a spolu s ananásom pokrájame na väčšie kocky. Na kovový ražník alebo ozdobnú špajdľu striedavo napichujeme mäso a ovocie. Kuracie ražníky podávame so smotanou pomiešanou s jogurtom, ochutenú soľou, korením karí, ananásovou šťavou.