Suroviny (4 porcie): 1 kurča, 1 dl olivového oleja, 2 cibule, 5 strúčikov cesnaku nakrájaného na plátky, celé čierne korenie, kurkuma, soľ, 3 dl svetlého piva, bobkový list, 150 g mrkvy a nových zemiakov, 4 PL nasekanej petržlenovej vňate, 100 g šampiňónov, 100 g fazuľových strukov, 100 g žltého melóna, mletá paprika

Postup: Porcie kurčaťa opečieme na oleji a vyberieme na tanier, do panvice s výpekom pridáme celé korenie, osolíme a podlejeme pivom. Pridáme bobkový list, kurkumu, mrkvu nakrájanú na väčšie kúsky, zemiaky na mesiačiky, petržlenovú vňať, necháme dusiť. Neskôr pridáme na väčšie kusy nakrájané šampiňóny, žltý melón nakrájaný na kocky fazuľové struky. Dusíme domäkka.

Hotové posypeme mletou červenou paprikou a nasekanou petržlenovou vňaťou. Zeleninu vkladáme ku kurčaťu postupne podľa času uvarenia. Melón dáme až na záver, aby sa len prehrial. Ak používame čerstvé fazuľové struky, vkladáme ich spolu so zemiakmi. Naopak mrazené vložíme až na konci.