Suroviny (4 porcie): 4 kuracie stehná, soľ, mleté čierne korenie, 4 PL olivového oleja, 4 papriky, 2 čili papričky, 2 cibule, 2 PL kryštálového cukru, 1 PL, tekutého medu, 1/8 l hydinového vývaru, 200 g ananásu z konzervy, 1 konzervy červenej fazule

Postup: Rúru predhrejme n 200 °C. Kuracie stehná umyjeme, osušíme, osolíme, okoreníme, opečieme na rozpálenom oleji, vyberieme z pekáča a odložíme na teplé miesto. Papriky a čili papričku umyjeme, prerežeme, odstránime žilky, jadierka, nadrobno nakrájame. Cibuľu ošúpeme a nakrájame. Do výpeku dáme papriku, čili papričky, cibuľu, opražíme primiešame cukor, med, podlejeme vývarom, ktorý sme pripravili podľa návodu na obale. Ananás a fazuľu zlejeme, prepláchneme, ananás nasekáme na malé kúsky, spolu s fazuľou pridáme k cibuli a paprike. Nakoniec do pekáča vložíme opečené kuracie stehná, prikryjeme, v predhriatej rúre pečieme 30 min., posledných 10 min. dopekáme odkryté.