Suroviny: 1 pohár omáčky Uncle Bens Sweet Thai and Chilli, 400 g kuracieho, hovädzieho, bravčového alebo teľacieho mäsa 100 g cibule, 80 g rôznofarebných paprík, 20 ml rastlinného oleja, 1 PL sekaného koriandra) odložíme niekoľko kúskov na zdobenie
Postup: Na malom množstve oleja smažíme mäso nakrájané na kocky, potom pridáme trochu vývaru a dusíme na miernom ohni, kým mäso nezmäkne. Osobitne opražíme cibuľu a papriku nakrájanú na plátky. Z duseného mäsa odoberieme prebytočné množstvo tuku, pridáme omáčku, privedieme do varu, pridáme osmaženú cibuľu, papriku, polovicu posekaného koriandra. Dobre premiešame, podľa potreby pridáme šťavu z duseného mäsa. Podávame s ryžou, zdobíme koriandrom.