Suroviny: 2 teľacie rezne po 100 g, 1 PL hladkej múky, soľ, mleté čierne korenie,6 čerstvých šalviových listov, 1 PL rastlinného oleja, 40 g masla, 1/2 citróna, 4 PL kuracieho vývaru alebo vody
Postup: Dosku poprášime múkou, prisypeme soľ, korenie. Oba rezne rozrežeme na 3 rovnaké rezníky, do každého vtlačíme kúsok šalvie, z oboch strán ich obalíme v korenenej múke. V panvici rozohrejme olej a 1/2 masla, vložíme rezníky, opečieme z každej strany 2 min. Vyberieme, dáme na tanieri do teplej rúry. Do panvice dáme šťavu z 1/2 citróna, vývar alebo vodu, varíme na strednom ohni, až sa obsah vyvarí na polovicu. Pridáme zvyšné maslo, varíme do spojenia zmesi.
Rezníky vrátime do panvice na niekoľko sekúnd prehriať.