Suroviny (4 porcie): 600 g teľacieho mäsa, 1 cibuľa, 3 polievkové lyžice oleja, 1 mäsitá paprika, trochu petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie, trochu kajenského korenia, 1 čajová lyžička mletej červenej papriky, 3 zavárané uhorky, 250 ml smotany, 1 čajová lyžička hladkej múky
Postup: Mäso nakrájame na rezance, cibuľu očistíme, nakrájame, papriku očistíme, umyjeme, najemno nakrájame. Zavárané uhorky nakrájame na rezance, vňať nasekáme. Múku nahladko rozmiešame v kyslej smotane. Na veľkej panvici zohrejeme olej, pridáme cibuľu, mäso, prudko opečieme. Osolíme, okoreníme, pridáme štipku kajenského korenia, červenú papriku, nakrájanú papriku, krátko opekáme. Zalejeme smotanou a domäkka udusíme. Nakoniec pridáme uhorku a vňať.
Podávame s chlebom.