Suroviny (pre 4 osoby): 400 g teľacej pečene, 2 PL polohrubej múky, 400 g širokých plochých cestovín, 1 PL slnečnicového oleja, 15 g masla, 6 PL suchého sherry, 300 ml hovädzieho vývaru, 2 PL brusnicovej omáčky, 2 PL paradajkového pretlaku, 1/2 ČL posekaného tymianu, 75 g žeruchy, soľ, mleté čierne korenie
Postup: Pečeň nakrájame na plátky, potom ich poutierame dosucha a odstránime šľachovité časti. V hlbokom tanieri zmiešame múku s trochou soli a čierneho korenia. Pečeň obalíme v ochutenej múke z oboch strán. Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. V panvici rozohrejeme olej a maslo. Pečeň pražíme 4 minúty, raz ju obrátime nakoniec preložíme na tanier. Do panvice nalejeme sherry, necháme vrieť 1 minútu. Primiešame vývar, brusnicovú omáčku, pretlak, tymian, posolíme, ochutíme mletým čiernym korením. Zmiernime oheň a varíme 5 minút. Pečeň vrátime do panvice a prehrievame 2 minúty.
Podávame spolu s uvarenými cestovinami.