Teľacie hranolčeky s hubami

Hviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívneHviezdy sú neaktívne
 

Suroviny (2 osoby): 400 g teľacieho mäsa, 100 g cibule, 50 g zeleru, 50 g mrkvy, 100 g paradajok, 20 g sušených húb, 50 g kyslej smotany, soľ, mleté čierne korenie, papriková pasta, mletá sladká červená paprika, vegeta, olej

Postup: Očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu s nakrájanou mrkvou a zelerom orestujeme na oleji, pridáme na hranolčeky pokrájané teľacie mäso a opečieme. Posypeme mletou paprikou, posolíme, premiešame a podlejeme teplou vodou. Pridáme na kolieska nakrájané paradajky, paradajkovú pastu, ochutíme vegetou, mletým čiernym korením a za občasného premiešavania necháme udusiť. Asi v polovici dusenia pridáme vopred namočené huby a spolu dodusíme. Do hotového mäsa vmiešame kyslú smotanu.

 


AdSense