Suroviny (pre 4 osoby): 1 biela cibuľa, 1 červená, 1 žltá paprika, 400 g bravčoviny, 1 1/2 PL ryžového octu, 2 1/2 PL kečupu, 1 PL worchesterskej omáčky, 2 ČL sójovej omáčky, 5 1/2 PL cukru, 1 ananás, 1 vajce, soľ, 3 1/2 PL škrobovej múčky, 4 PL oleja
Postup: Cibuľu a mäso nakrájame na rezančeky. Papriky očistíme a nakrájame na kosoštvorce. V miske zmiešame kečup, sójovú omáčku, olej a 5 PL cukru. Ananás pozdĺžne rozkrojíme, dužinu uvoľníme, 150 g dužiny pokrájame na kúsky. V miske zmiešame 4 PL vody, štipku soli a 1/2 ČL cukru. Pridáme mäso a premiešame ho s 2 PL škrobovej omáčky. Mäso opečieme na horúcom oleji. Rozohrejeme 1 PL oleja a v ňom opečieme papriku, cibuľu a ananás. Zmes vyberieme. Do panvice vlejeme kečupovú zmes a necháme prejsť varom. Dve ČL škrobovej múčky dohladka vymiešame v 1/4 l studenej vody. Vlejeme do omáčky. Keď zovrie, pridáme mäso, zeleninu a ananás. Zmes potom naložíme do vydlabaných ananásov.