Suroviny: 300 g kuracích pŕs, soľ, mleté čierne korenie, olej, 1 cibuľa, papriková pasta, jemný a pikantný kečup, brusnice SNICO, oregano, zeleninový vývar, borievka, rozmarín, čerstvé oregano
Postup: Umyté a usušené kuracie prsia jemne naklepeme cez mikroténovú fóliu. Potom ich posolíme, okoreníme mletým čiernym korením a necháme 20 min. odležať na chladnom mieste. Potom mäso prudko opečieme na rozpálenom oleji a odložíme na teplé miesto. Do výpeku dáme nadrobno pokrájanú cibuľu, ktorú orestujeme. Pridáme opečené mäso, borievku, rozmarín a podlejeme malým množstvom vývaru. Prikryjeme pokrievkou a necháme pomaly dusiť. Krátko pred dokončením pridáme paprikovú pastu, jemný a pikantný kečup. Premiešame a krátko povaríme. Udusené mäso vyberieme, omáčku rozmixujeme, pridáme brusnice, spolu premiešame. Podľa chuti osolíme, okoreníme mletým čiernym korením.
Podávame s uvarenými cestovinami, ktoré ochutíme čerstvým oreganom.