Suroviny (4 porcie): 480 g kuracích pŕs, 320 g zeleninovej zmesi (strúhaná mrkva, bambus, nakrájaná čínska kapusta, hrášok/, 8 kúskov sušenej čínskej huby, 4 ČL čínskej soli, 4 ČL cukru, 2 ČL soli, 3 ČL sójovej omáčky, 3 ČL čínskeho červeného vína (možno nahradiť suchým sherry/, 1 ČL roztlačeného cesnaku, 1/2 ČL čierneho mletého korenia, 3 ČL Solamylu, sezamová omáčka podľa chuti, olej, na dekoráciu tanierika uhorky a paradajky

Postup: Zeleninovú zmes, kuracie prsia podusíme v panvici na oleji. V hrnci s 3 dl vriacej vody, ochutenej soľou, cukrom, vínom, sójovou omáčkou, roztlačeným cesnakom, Solamylom krátko povaríme huby. Nimi zalejeme zeleninovo-mäsovú zmes.