Suroviny (4 porcie): 4 kuracie prsia, 1/2 pomaranča a citróna, 20 g masla, 1 zelerová byľ bez lístkov, 2 PL lúpaných mandlí, soľ, mleté čierne korenie

Postup: Vo väčšej panvici rozpustíme maslo, opečieme kuracie prsia. Z pomaranča, citróna nastrúhame kôru, vytlačíme šťavu, vlejeme do kôry. Opláchnutú zelerovú byľ pokrájame na kúsky, vhodíme ich do panvice, osolíme, okoreníme, zalejeme citrusovou šťavou. Prikryjeme, pečieme 8 min. až zelerová byľ trochu zmäkne. Do vyhriatej rúry dáme opražiť olúpané mandle. Do zlatista opražené kuracie prsia  rozporcujeme, pridáme zelerovú šťavu, posypeme opraženými mandľami.

Servírujeme so šťavou v nahriatej miske.