Suroviny (4 porcie): Bravčové mäso (0,5 kg), 3 cibule, 1 šálka pokrájanej surovej mrkvy (200 ml), 1 šálka zeleného hrášku, 1 šálka sterilizovanej kukurice, 1 šálka nakrájanej hlávkovej kapusty, 1 PL sójovej omáčky, korenie karí, mleté čierne korenie, soľ, olej
Postup: Umyté očistené mäso pokrájame na rezance. V hrnci rozohrejeme 2 pl oleja, pridáme 1 cibuľu pokrájanú nadrobno a chvíľu pražíme. Pridáme mäso a dusíme 30 minút. Potom pridáme mrkvu, hrášok, kukuricu a dusíme ešte 2 - 3 minúty. Dve očistené cibule pokrájame na kolieska a spolu s pokrájanou kapustou prisypeme k mäsu. Pridáme 1 PL sójovej omáčky, korenie kari podľa chuti, osolíme, okoreníme, premiešame a dusíme ešte asi 5 minút. Podľa potreby podlejeme troškou vody. Po dovarení necháme pod pokrievkou ešte 10 minút odstáť.
Podávame s dusenou ryžou alebo s opekanými zemiakmi.