Suroviny: 600 g kačacích pŕs bez kože, 2 PL sójovej omáčky, 1 PL worchesterskej omáčky, pol ČL práškového cukrom štipka soli, štipka mletého čili, 1 PL zemiakového škrobu Solamyl, 3 PL olivového oleja, 200 g póru, 100 g vlašských orechov, 100 ml hydinového vývaru, pol citróna

Postup: Kačacie prsia nakrájame na kocky, vložíme do misy. Sójovú a worchesterskú omáčku, práškový cukor, soľ, čili a 1 PL olivového oleja spolu zmiešame a vylejeme na mäso. Posypeme zemiakovým škrobom, premiešame a odložíme na 30 minút na chladné miesto. V hlbšej rajnici, najlepšie vo woku, zohrejeme olivový olej, pridáme mäso a za stáleho miešania opražíme. Pór umyjeme pod tečúcou vodou, nakrájame na kolieska, pridáme k mäsu spolu s orechmi, podlejeme vývarom a za občasného miešania udusíme domäkka.

Hotové jedlo pokvapkáme šťavou z citróna a pred podávaním ozdobíme kúskami citróna.