Suroviny (pre celú rodinu): Punč: sirup z 700 ml jahodového kompótu, 50 ml rumu, 50 ml punčovej esencie, 50 g jahodového džemu, 70 g masla, citrónová kôra, hrozienka
Piškóta: 6 vajec, 6 PL kryštálového cukru, 6 PL polohrubej múky, 1 PL vody, 1 kypriaci prášok
Poleva: 300 g práškového cukru, 3 PL vriaceho mlieka, 2 PL esencie, PL rumu, PL citrónovej šťavy, jahodový džem, malinový sirup.
Postup: Z jednotlivých surovín upečieme piškótu a po dĺžke ju rozdelíme na tri časti. Spodnú natrieme džemom. Jahodový kompót precedíme, jahody necháme odkvapkať. Do hrnca dáme variť šťavu z jahodového kompótu, džem a postrúhanú citrónovú kôru. Necháme prejsť varom a odstavíme. Pridáme maslo, rum, hrozienka, jahody z kompótu a punčovú esenciu.
Ďalšiu piškótu potrháme na menšie kúsky a zmiešame punčovým sirupom. Vznikne zmes, ktorú rovnomerne natrieme na piškótu s džemom.
Na natretú zmes dáme 3 piškótu a polejeme polevou.