Teľacie rezne na milánsky spôsob

Hodnotenie používateľov: 5 / 5

Hviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívneHviezdy sú aktívne
 

Suroviny (4 osoby): 8 teľacích rezňov, 800 g rajčiakov, 2 PL olivového oleja, 1 cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 1 vetvička tymianu, 1 bobkový list, 1/8 l mäsového bujónu, soľ, mleté čierne korenie, 100 g postrúhaného parmezánu, 60 g strúhanky, 2 vajcia, 1 - 2 Pl hladkej múky, 300 g špagiet, 80 g masla, bazalka

Postup: Uvarené, ošúpané rajčiaky nakrájame na kocky. Zohrejeme olej, dosklovita podusíme cibuľu a cesnak. Pridáme rajčiaky a bylinky, podlejeme bujónom, osolíme, okoreníme. Trochu povaríme pri miernej teplote. Vyklepané rezne osolíme, posypeme čiernym korením. Strúhankou zmiešame s 50 g parmezánu. Rezne obalíme v trojobale. V 3 l osolenej vody uvaríme špagety. Vo 2 panviciach zohrejeme maslo, rezne smažíme pri miernej teplote 2 - 3 z každej strany. Odkvapkané špagety rozdelíme na 4 taniere, na každý dáme 2 rezne, rajčiakovú omáčku.

Ozdobíme lístkom bazalky.


AdSense