Suroviny (4 osoby): 4 morčacie rezne, 150 g šampiňónov, 2 paradajky, 1 veľká cibuľa, 4 plátky syra, 1/2 téglika smotany na varenie, soľ, mleté čierne korenie, 3 PL oleja

Postup: Umyté, osušené rezne mierne naklepeme, podľa potreby ochutíme soľou, korením. Na 2 Pl oleja ich opekáme z oboch strán niekoľko m, podľa potreby podlievame troškou vody. Ošúpanú cibuľu, umyté paradajky na kolieska, očistené na štvrtky. Keď sú rezne hotové, položíme na každý plátok syra, odložíme do tepla. Na panvicu dáme oleja, opečieme plátky cibule, paradajok, vyberieme, pridáme smotanu, prevrieme. Na taniere dáme omáčku, rezeň, plátky opečenej cibule, paradajok. Podávame so šalátom alebo zemiakmi.