Suroviny: Cesto 1: 500 g lístkového cesta, čokoládová poleva. Cesto 2: 5 vajec, 200 g práškového cukru, 4 PL polohrubej múky, 80 g mletých orechov, prášok do pečiva.
Krém: 0,5 l mlieka, 5 PL hladkej múky, tuk na pečenie, 150 g práškového cukru, 1 vanilkový cukor, trošku rumu
Postup: Lístkové cesto rozdelíme na 2 pláty a upečieme. Zo surovín pripravíme cesto a upečieme. Múku zmiešame s trochou mlieka a túto zmes pomaly pridávame do zvyšného mlieka s cukrom a varíme. Po vychladnutí ju zmiešame s tukom na pečenie, spolu so zvyšným cukrom. Aromatizujeme rumom. Polovicu krému rozotrieme na lístkový plát, prikryjeme pripraveným cestom, potrieme krémom a prikryjeme druhým plátom lístkového cesta. Vrch koláča posypeme cukrom alebo ozdobíme čokoládovou polevou.