Suroviny (4 porcie): 4 bravčové rezne zo stehna, soľ, mleté čierne korenie, olej, 1 PL hladkej múky.
Príloha: 1 cukina, 1 cibuľa, 2 PL oleja, šťava z 1 citróna, 250 ml zeleninového vývaru, 100 ml sladkej smotany, nasekaná petržlenová vňať, soľ, mleté čierne korenie, 1 ČL kari, štipka soli
Postup: Cukinu, jablká a cibuľu ošúpeme, cukinu prerežeme, odstránime jadierka, jablká prerežeme a odstránime jadrovníky, oboje spolu s cibuľou nadrobno nakrájame. Pokvapkáme citrónovou šťavou, premiešame a opražíme na horúcom oleji. Podlejeme vývarom pripraveným podľa návodu na obale, udusíme, prilejeme smotanu a necháme prevrieť. Okoreníme, podľa potreby dosolíme. Rezne natenko naklepeme, z oboch strán osolíme a okoreníme, domäkka udusíme, podlejeme vodou a domäkka udusíme. Zaprášime múkou, odokryjeme a ešte pár min. varíme. Zaprášime múkou, odkryjeme, chvíľu varíme.
Podávame s cukinou a jablkami, príloha varené zemiaky.