Suroviny (pre 4 osoby): 4 polievkové lyžice kremžskej horčice, 4 polievkové lyžice číreho medu, 4 kuracie stehná, bez kože a kostí, 4 veľké žemle, 8 menších šalátových listov, 2 menšie zrelé mangá, olej na vymastenie, soľ, mleté čierne korenie
Postup: Rúru rozohrejeme na 180 °C. Horčicu zmiešame s medom, posolíme a ochutíme mletým čiernym korením. Na kuracom stehne zväčšíme dieru, ktorá zostala po kosti a roztvoríme ju. Stehná stlačíme, aby sa trochu sploštili a naukladáme ich hladkou stranou do vymasteného pekáča. Dve polievkové lyžice medovo horčicovej zmesi odložíme nabok a zvyškom potrieme kuracie stehná. Pečieme ich asi 15 minút. Medzitým žemle rozkrojíme a opečieme. Na spodnú polovicu každej žemle položíme šalátové listy, naň dáme plátky manga. Všetky horné polovice potrieme horčicovo medovou zmesou. Opečené stehná poukladáme na mangové pláty a na ne opäť položíme šalátové listy. Žemle zavrieme a jemne stlačíme.