Suroviny: 500 g bravčového alebo hydinového mäsa, 4 vajcia, 3 cibule, 2 - 3 strúčiky cesnaku, 3 PL Solamylu, 2 PL kečupu, 1 PL sójovej omáčky, 2 PL oleja, 1 ČL mletej sladkej papriky, soľ, čierne korenie, vegeta, olej
Postup: Mäso nakrájame na rezance. V mise zmiešame vajcia, Solamyl, sójovú omáčku, kečup, olej. Olúpanú cibuľu nakrájame na kolieska, ošúpaný cesnak prelisujeme. K marináde pridáme cibuľu s cesnakom, dochutíme soľou, vegetou, čiernym korením, paprikou, pridáme nakrájané mäso. Všetko premiešame, necháme 24 hod stáť. Na panvici zohrejeme olej, zo zmesi vytvoríme placky, ktoré vysmažíme.
Podávame so zemiakovou kašou a zeleninovým šalátom.