Suroviny (4 osoby): 4 teľacie rezne po 100 g, 4 plátky šunky, 100 g zelenej fazuľky, 4 lístky šalvie, 2 PL oleja, 125, ml suchého bieleho vína, 150 ml teľacieho vývaru, 2 Pl kyslej smotany, 1 PL horčice, 1 PL nasekanej petržlenovej vňate

Postup: Umytú očistenú fazuľku povaríme v slanej vode 8 m, scedíme, prepláchneme studenou vodou, odkvapkáme. Rezne naklepeme natenko, položíme na ne šunku, šalviu, fazuľku, osolíme, okoreníme, zrolujeme, obviažeme kuchynskou niťou alebo spojíme špáradlami. Na rozpálenom oleji opekáme roládky 5 min., potom podlejeme vínom, vývarom. Keď vývar zovrie prikryjeme panvicu a dusíme 10 min.

Rolády vyberieme z panvice, do vývaru pridáme smotanu, povaríme 3 min. Ozdobíme vňaťou.

Príloha: Cestoviny uvaríme v slanej vode, scedíme.