Suroviny /4 osoby/: 720 g daniela (filety po 180 g), 500 g sladkých zemiakov, 10 g hrozna, 10 g zelených fazuliek, mrkva, 80g sušených marhúľ, 1 dl masla, soľ, mleté čierne korenie
Suroviny (4 osoby): 250 g mletej hovädziny, soľ, mleté čierne korenie, 3 strúčiky cesnaku, 1/2 ČL oregana, 2 cibule, 2 vajcia, 2 PL ovsených vločiek, strúhanka, 1 červená, 1 zelená paprika, 150 g koktailových paradajok, 4 veľké paradajok, olej
Suroviny (4 porcie): 600 g bravčového pliecka, 1 stredne veľká cibuľa, 1 zelená a červená paprika, 100 g údenej slaniny bez kože, 100 g klobásy, hotová paradajková omáčka na grilovanie.
Suroviny: 800 g rezňov z karé, 1 ČL Podravky klasik, olej, 100 g masla, 1 KL nasekanej petržlenovej vňate 1 ČL Podravky - ochucovadlo na posýpanie, 2 - 3 ČL Podravky - Ajmaku pikant
Postup: Maslo vymixujeme do peny, pridáme Podravku ochucovadlo na posýpanie, pretlačený cesnak, vňať, Podravku - Ajmak pikant, premiešame, prikryjeme alobalom, necháme odstáť pri izbovej teplote 1 h.
Suroviny: 400 g mletej teľaciny, 200 g mletej bravčoviny, 3 ČL Podravky, 1/2 ČL korenia, 3 strúčiky cesnaku, 1 PL strúhanky olej.
Strana 1 z 5