Suroviny: 3 PL oleja, 8 kuracích stehien, 1 veľká pokrájaná cibuľa, 2 olúpané a roztreté strúčiky cesnaku, 1 - 2 nadrobno nakrájané čili papričky, 2 ČL mletej rasce, 2 ČL mletého koriandru, 1 ČL garama marsaly, 1 ČL mletej kurkumy, 400 g pokrájaných konzervovaných paradajok, 1,5 dl vody, 1 PL posekanej čerstvej mäty, 400 g konzervovaného cíceru (fazuľa), 1 PL posekaného čerstvého koriandru, nízkotučný biely jogurt

Postup: V panvici rozpálime olej, dozlata osmažíme porcie kurčaťa. Vyberieme ich. Pridáme cesnak, cibuľu a čili korenia. Na miernom ohni za stáleho miešania smažíme 2 min. Pridáme paradajky, mätu, cícer, premiešame. Vložíme späť do panvice, kura osolíme, na miernom ohni dusíme 20 min., až je mäkké. Podľa potreby prisolíme, pridáme koriander. Podávame horúce poliate troškou jogurtu.

Príloha ryža.